Comping - od vizije do stvarnosti

Comping nudi vrhunska poslovna tehnološka rješenja i s njima povezane usluge, kreirane prema potrebama klijenata, a s ciljem smanjenja troškova, podizanja produktivnosti i postizanja iznimnih poslovnih rezultata klijenata.
 
Comping korisnicima pruža cjelovit pristup, od planiranja do realizacije. Rješenja su temeljena na kombinaciji poznavanja tehnologije, razumijevanja poslovnog okruženja i inovacija te su potpomognuta alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom. Surađujući s Compingom klijenti dobivaju strateškog partnera s jedinstvenom kombinacijom tehnologije, poslovnog znanja i praktičnog iskustva, koji im pomaže prepoznati trenutne i buduće poslovne izazove, pridonoseći tako njihovoj konkurentnosti.

Comping se nalazi među vodećim ICT tvrtkama u Hrvatskoj, s 28 godina iskustva i preko 1500 klijenata te najvišim partnerskim statusima kod Hewlett Packard Enterprise-a, Hewlett Packard Inc., Microsofta, IBM-a,  Infosys-a. Zapošljava 70 ICT stručnjaka koji posjeduju više od 700 certifikata i 20 kompetencija.