Comping sponzor konferencije Microsoft WinDays XV

08.04.2015.

 Comping je sponzor-pokrovitelj XV poslovno tehnološke konferencije u Umagu
U periodu od 21.do 24. travnja 2015. Umag postaje mjesto susreta vrhunskih poslovnih i tehnoloških stručnjaka. Međuovisnost ovih sfera priznat je i dokazan model na kojoj Microsoft Hrvatska intenzivno radi i promiče te jasno komunicira nužnost suradnje među hrvatskim gospodarstvenicima i tehnološkim stručnjacima.
Konferencija kao i svih četrnaest do sada poprište je najnovijih poslovnih i tehnoloških trendova na hrvatskoj i međunarodnoj gospodarskoj sceni.
 
Poslovni dio konferencije bavi se temama kao što su konkurentnost u tehnološki povezanom svijetu i promjenjivom tržištu, stvarne situacije na tržištu rada u Hrvatskoj te pregled novosti i aktualnih trendova u HR industriji. Daje odgovor na pitanje što određuje selekciju ljudi i kako zaposliti mlade u IT industriji, kako maksimizirati vrijednost IT imovine i usmjeriti digitalne trendove u svoju korist. Zanimljivo predavanje na temu Neuro Leadership - daje odgovor na pitanje kako upravljamo energijom i na koje načine možemo postići veću osobnu učinkovitost u poslu i životu. Također, konferencija se bavi i utjecajem generacije novog milenija (tzv. Millennials generacija Y) na postojeće organizacije i poslovne procese.
 
Tehnološki dio konferencije obiluje brojnim zanimljivim temama razvrstanih u 6 područja; Podrška poslovanju i produktivnosti, Razvojna platforma i alati, Smještaj i analiza podataka, Upravljanje korisničkom infrastrukturom, Upravljanje poslužiteljskom infrastrukturom i Vještine. Upravo u ovoj posljednjoj kategoriji Compingovog CRM odjel prezentira na temu - Zašto je Cloud najveća prilika za ISV tvrtke? u kojoj se bave nužnošću prilagodbe postojećeg poslovanja ISV tvrtki novim modelima poslovanja računarstva u oblaku.
  
Prijavite se na konferenciju na linku.