Compingove stipendije

 
Ponosni smo što stipendiranjem studenata možemo sudjelovati u razvoju mladih stručnjaka i pomoći im da postignu još više.
Tvrtka smo koja cijeni i nagrađuje znanje, te smo odlučili krenuti s programom stipendiranja izvrsnih studenata FER-a, FOI-a i PMF-a i Tehničkih veleučilišta, i to smjerova koji su blisko povezani s poslovanjem ICT kompanija.
Osim što ćemo pružiti financijsku potporu studentima, naš je cilj surađivati s mladim stručnjacima već tijekom njihovog studija, ponuditi im mogućnosti dodatnog učenja, pratiti ih te im pomoći da budu što uspješniji nakon što završe fakultet.
O našim se stipendistima brinu vrhunski mentori, za njih organiziramo predavanja, pomažemo im u izradi diplomskog rada, uključujemo ih u projekte dajući im perspektivu rada u Compingu. Naši se stipendisti i praktično uključuju u rad s vrhunskim tehnologijama: Internet of Things, Cloud, Big Data, CRM, Business Analytics, Business Intelligence, Open Source Technologies
Uz otvorena vrata naše tvrtke, stipendisti će osjetiti što znači biti dio naše tvrtke koja svoje poslovanje zasniva na najnaprednijim tehnologijama i najmodernijim trendovima u svijetu.
   
 
 

Natječaj za dodjelu stipendija 2018