Compingu status HPE Hybrid IT Partner of the Year 2017

Comping osvojio prestižni status Hybrid IT Partner of the Year 2017
Hrvatska ICT tvrtka Comping osvojila je prestižni status Hybrid IT Partner of the Year 2017 za područje središnje i istočne Europe, Izraela i Rusije koju dodjeljuje Hewlett Packard Enterprise. Ova je nagrada priznanje brojnim uspješnim projektima Compinga te tehnološkim mogućnostima i sposobnostima ove tvrtke u isporuci hibridnih cloud rješenja korisnicima. Nagradu je na ovogodišnjem HPE Global Partner Summitu koji je prije nekoliko dana održan u Las Vegasu u ime tvrtke Comping primio Alojzije Jukić, predsjednik uprave tvrtke Comping.

"Ova je nagrada prije svega priznanje radu i odnosu s našim korisnicima. Upravo su napredne HPE tehnologije ključne za razvoj naših poslovnih rješenja putem kojih zajedničkim korisnicima osiguravamo sigurnu digitalnu transformaciju poslovanja u svrhu ostvarenja što boljih poslovnih rezultata." izjavio je Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga. "Hibridna IT infrastruktura spoj je tradicionalnog IT-a, te private, managed i/ili public cloud rješenja što korisnicima omogućava potpunu kontrolu i maksimalnu iskoristivost vlastitih IT resursa. Zahvaljujući stalnoj edukaciji i radu naših zaposlenika, Comping raspolaže zaista visokom razinom znanja i iskustva u isporuci upravo takvih hibridnih IT rješenja", dodao je Jukić.

Nagrada HPE Partner of the Year predstavlja veliko priznanje poslovnim partnerima za ostvarene rezultate i postignuća koja podižu standard izvrsnosti poslovanja i zadovoljstva korisnika. Pobjednici se biraju temeljem realno ostvarenih rezultata te se u obzir uzima njihov doprinos razvoju poslovanja zajedničkih (HPE) korisnika.

"Posebno sam ponosan da je ovogodišnja nagrada "CEE&I Partner of the Year Award" u kategoriji Hybrid IT dodijeljena upravo hrvatskom HPE Platinum Partneru - poduzeću Comping d.o.o. Comping je bio iznimno uspješan u dizajnu i implementaciji složenih Hybrid Cloud projekata koristeći HPE rješenja i tehnologije, što je ujedno jedan od temelja budućeg razvoja suradnje naše dvije kompanije. HPE stavlja snažan naglasak na suradnju s partnerima u razvoju rješenja i postizanju poslovnih rezultata zajedničkih korisnika, i ova nagrada je potvrda toga." izjavio je Roman Gilg, HPE voditelj kanala prodaje za CEE&I regiju.

Specifičnost i kompleksnost raznih IT okruženja, te savladavanje izazova u isporukama hibridnih IT cloud rješenja donijeli su ovu laskavu titulu Compingu, koji već niz godina ulaže znatna sredstva u edukaciju i razvoj vlastitih rješenja baziranih na HPE tehnologijama.