Video: Latitude Business serija u ComplITu odgovara na potrebe novih generacija

11.01.2022 - Comping

Generacija Y (Milenijalci) i Generacija Z naraštaji su koji su odrastali uz tehnologiju, a do 2025. godine činit će 75% svjetske radne populacije. Zbog činjenice da su odrastali uz tehnologiju, nove generacije imaju drukčije zahtjeve od tehnologije koju koriste. Brzina, mobilnost i pouzdanost samo su neke od karakteristika koje očekuju od tehnologije na radnom mjestu.

Dell Latitude Business serija svojim vrhunskim performansama upravo odgovara na te zahtjeve. Latitude Business serija prvenstveno je namijenjena poslovnim korisnicima te pomaže u prevladavanju svakodnevnih izazova. Ističe se dugotrajnom baterijom koja zaposlenicima omogućuje rad s bilo koje lokacije što je posebno važno novim generacijama koje često rade kao digitalni nomadi. Latitude Business seriju karakterizira i brzina koja je posebno važna u obavljanju svakodnevnih zadatka. Uz automatsko povezivanje na najjače mrežne pristupne točke i kompaktan dizajn, Dell Latitude Business serija ispunjava očekivanja i potrebe novih generacija.

Dell 14" Latitude 7420 Laptop

Processor

11th Generation Intel® Core™ i5-1145G7 (4 Core, 8M cache, base 2.6GHz, up to 4.4GHz, vPro)

Graphics Card

Intel® Iris® XE Graphics for i5-1145G7 vPro Processor with 8GB Memory for Laptop

SD card slot

Memory

8 GB, Non-ECC, Integrated

Hard Drive

M.2 256GB PCIe NVMe Class 40 Solid State Drive

Display


Laptop 14.0" FHD(1920x1080) Anti-glare, Non-Touch, WVA, 250 nits, HD RGB Cam,Mic, WLAN Only, CF  

U usluzi digitalnog radnog mjesta ComplIT dobivate i Dell Latitude Bussines seriju laptopa koji svojom jačinom, brzinom i sigurnošću omogućavaju produktivnost i odgovaraju na trendove novih generacija. Na koji način ComplIT omogućava digitalnu transformaciju tvrtki, kako pomaže IT odjelu i financijama te što uključuje, pogledajte u videu.

Želite li saznati o našoj usluzi ComplIT, klikom na KONTAKTIRAJTE NAS ostavite podatke i naš će Vam se predstavnik javiti u najkraćem roku!