ComplIT

Usluga digitalnog radnog mjesta

IT je središnji dio tvrtke, dio koji mora funkcionirati kako bi i drugi odjeli tvrtke funkcionirali. Računovodstvo, financije, marketing, ljudski resursi, svi odjeli koriste kompjutore, mobitele, mreže, internet i servere da bi nesmetano obavljali svoj posao. I zato je za uspjeh firme krucijalan kvalitetan i brz IT. IT utječe na rad svakog odjela. Na rad cijele firme. Bez obzira s čime se bavili, vaše poslovanje neće biti kompletno bez kvalitetnog i brzog IT.

Ništa nije potpuno bez IT-ja.

ComplIT je usluga digitalnog radnog mjesta za tvrtke koje koji prate trendove na tržištu i koje znaju koliko znači brz i siguran IT sustav.ComplIT obuhvaća

 • Upravljano radno mjesto (podrazumijeva najam sve potrebne opreme prilagođene potrebama pojedinog radnog mjesta (hardwarea, softwarea, instalacije i prilagodbe te usluge podrške i proaktivnog nadzora)
 • Usluge najma u podatkovnom centru (mogućnost smještaja vaših IT servisa u naš podatkovni centar ili podatkovne centre vodećih svjetskih pružatelja usluga računalstva u oblaku)
 • Upravljani ispis (kompletna usluga upravljanja ispisom – od najma pisača do nadzora i podrške


ComplIT omogućuje

 • Predvidivost u funkcionalnosti
 • Predvidivost u mjesečnim troškovima
 • Predvidivost u kvaliteti isporučenih usluga


Cijena

Cijene se formiraju ovisno o uslugama koje se koriste, vrsti opremi koja se uzima kao i vrsti podrške. Kreiraju se prema potrebama, mogućnostima i željama klijentima. Potrebe svakog našeg klijenta su svojstvene samo njegovoj vrsti poslovanja tako se i usluga Complit prilagođava potrebama klijenta. ComplIT usluge kreiraju se ovisno o poslovnim zahtjevima i korisničkom stilu rada.


Financijske prednosti korištenja usluga ComplIT

 • Putem najma izbjegavate vezivanje dragocjenog kapitala
 • Najam informatičke opreme ulazi u 100% -ni trošak
 • Software, hardware, konzultacije, održavanje, instalacije ulaze u cijenu najma
 • Nabavite li informatičku opremu izravnom kupovinom, razdoblje amortizacije obično je pet godina. Najam ubrzava efektivni porezno priznati životni vijek, što vam konstantno omogućuje korištenje najnovije tehnologije. To donosi bitno veću fleksibilnost, ne samo u smislu tehnologije, nego i u financijskom smislu
 • Predvidljivi mjesečni trošak, troškovi najma informatičke opreme su konstantni
 • Nakon isteka najma postoji opcija kupovine opreme po povoljnim cijenama, najam novije opreme ili jednostavno povrat opreme


Digitalno radno mjesto predstavlja infrastrukturni preduvjet za realizaciju cjelovite digitalne transformacije poslovanja. Osiguravamo sveobuhvatnu transformaciju radnog mjesta, pomažući našim klijentima odgovoriti na potrebe tržišta i zaposlenika bez kompromisa po pitanju sigurnosti i korisničkog iskustva. Kombinirajući naše dugogodišnje i iskustvo i znanja stečena u svim segmentima poslovanja, od projektiranja, implementacije, integracije, razvoja i podrške do savjetovanja i konzultantskih usluga, možemo sa sigurnošću reći da posjedujemo vještine za kreiranje cjelokupnog rješenje našim klijentima.


Koristeći uslugu ComplIT vaše poslovanje postaje agilnije, angažiranije, sigurnije i produktivnije.

2.jpg

complIT2.jpg

4.jpg