Comping potvrdio Dell Technologies Platinum Partner status za 2020.

07.05.2020

Comping, jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki, potvrdio je Platinum status u Dell Technologies Partnerskom programu za 2020 godinu. Zadržan je Platinum status sa značajnim proširenjem kako u brojnim kompetencijama tako i u prodajnim rezultatima. Tijekom prošle godine veliki skok napravljen je upravo na dijelu servisnih kompetencija za deployment i za support. Upravo ovako širokim obujmom kompetencija, Comping svojim korisnicima osigurava još veću paletu rješenja i usluga za transformaciju IT-ja te izgradnju digitalne budućnosti. Ovom je prigodom Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga, istaknuo: “Protekla godina bila je obilježena vrlo intenzivnom suradnjom koja je urodila isporukom nekoliko vrlo značajnih tehnoloških projekata u RH. Ovdje se radi o projektima koji su i veličinom i zahtjevnošću jedinstveni. No, ono što je važno za istaknuti da neovisno o tome radi li se o high-end storage sustavu ili end-point računarstvu, potrebna je tehnološka ekspertiza, edukacija stručnjaka, poznavanje tehnologije, razumijevanje poslovnog okruženja i inovacija, a sve zajedno je potrebno poduprijeti alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom. Naša poslovna deviza temelji se na toj paradigmi i vjerujemo da je to recept za uspjeh. Ono čime sam još izrazito zadovoljan je i činjenica da smo iz partnerskog programa na relaciji komplementarnih tehnologija VMware – Dell EMC storage&server postavili i infrastrukturu za visoko vrijedan tehnološki i ekspertni projekt naše platforme - Things Talk.“

Da je protekla godina zbilja bila obilježena vrlo intenzivnom suradnjom potvrđuje i Platinum Partner status koji su 2019. uspjeli potvrditi i ove godine. Pohrana podataka, sigurnost informacija, analitika, računalstvo u oblaku samo su neke od usluga koje organizacijama omogućavaju bolje upravljanje, zaštitu i analizu podataka, a samim time i uspješnije poslovanje što je svakako jedan od ciljeva koje Comping njeguje već godinama i zbog toga bio uspješan partner brojnim velikim svjetskim tvrtkama kao što je Dell Technologies. “Comping je prije svega fokusiran na DataCenter tehnologije i tehnologije kojima se osigurava integritet, dostupnost i neporecivost informacija. Te tehnologije uključuju hiperkonvergentne sustave VX Rail ili ostale vSAN bazirane, storage sustave svih raspona, sustave za pohranu backup podataka, backup softver, poslužitelje i sl. osiguravajući na ovaj način svojim klijentima sigurnu IT infrastrukturu i tehnologiju za kontinuitet poslovanja“, izjavio je Nedeljko Matejak, voditelj savjetovanja i rješenja, iz Compinga.

Ova zagrebačka tvrtka uspješna je na brojnim poljima mrežne infrastrukture te vodeći sistem integrator i u najkompleksnijim projektima. Upravo ti projekti, odnosno statusi zahtijevaju određene certifikate, adekvatne prodajne rezultate, a u pojedinim segmentima, odnosno grupama proizvoda, potrebne su i zasebne ekspertize što potvrđuje jedan od najviših statusa koje su opravdali i ove godine. Partneri s Platinum statusom najvažniji su strateški partneri, a iz Compinga se nadaju kako će im ovo još više pomoći da svojim korisnicima i dalje pružaju podršku i usluge koje zaslužuju.