Online seminar: Kako pametno uložiti u storage & backup u službi zaštite od cyber napada

21.10.2020

 Pridružite nam se 5.11. u 10 sati na online seminaru na kojem će IT stručnjaci iz Compinga i Dell Technologiesa udružiti snage i predstaviti dvije studije slučaja iz Hrvatske. Compingov Head of Consulting&Solutions, Nedeljko Matejak s ekipom senior sistem arhitekata predstavit će dvije studije slučaje: 

• U prvoj studiji slučaja slušatelji će moći poslušati kako je tvrtka iz financijske domene uz pravilno odabranu tehnologiju (PowerMax) riješila izazov performansi, visoke dostupnosti servisa, kao i povećanje produktivnosti

• Kroz drugi slučaj iz energetskog sektora predstavit ćemo upotrebu backupa u funkciji zaštite od cyber napada - Data Protection Suite 

Q&A ekipa iz Compinga bit će tu da odgovori na sve vaše nedoumice pa pripremite dobru kavu i pitanja!

Iz tvrtke Dell Technologies dovodimo dvojicu stručnjaka. Damir Čulig, ISG Technology konzultant, koji je stekao bogato iskustvo na području infrastrukture, upoznat će vas novom arhitekturom. Očekujemo storage koji nam omogućuje upravljanje velikim brojem različitih tipova podataka, ali istovremeno i da je jednostavan, automatiziran i fleksibilan. Je li to sve moguće? Damir će objasniti zašto PowerStore predstavlja novu korak u evoluciji storagea. Iztok Sitar, Senior Partner System Engineer zaokružit će priču na temu VxRaila. Hiperkonvergentna infrastruktura je globalni trend koji emulira arhitektonske principe javnog clouda. Iztok će otkriti koje je izazove VxRail riješio i zbog čega su ga korisnici tako dobro prihvatili.

Kao poslasticu za kraj, dovodimo jednu tehnološko astronomsku temu. Čuveni otkrivač planeta, profesor i motivacijski govornik Korado Korlević otkrit će nam zašto je astronomija kroz tehnološka otkrića napredovala više nego u zadnjih pet godina, zahvaljujući ni manje ni više nego koroni.

Seminar je besplatan i prijaviti se možete na ovom linku: https://bit.ly/31oNxMY 

comping-dell-agenda+.jpg