Otvoren Compingov natječaj za studentske stipendije

16.01.2019

Otvaramo Compingov tradicionalni natječaj za dodjelu studentskih stipendija. Studenti se mogu prijaviti na natječaj od 16.1.2019. do 4.2.2019. ispunjavanjem formulara koji se nalazi na linku. Uvjeti koje studenti moraju ispuniti:

• biti upisan/a u 3. godinu preddiplomskog studija ili 1. godinu diplomskog studija STEM područja (računarstvo, računarsko inženjerstvo, elektrotehnika, matematika, fizika ili informacijske tehnologije)

• imati prosjek viši od 4.0

Svojim stipendistima osiguravamo poticajnu financijsku potporu, ali prije svega pružamo im dugoročnu perspektivu i priliku za ubrzani profesionalni razvoj. Već tijekom studija stvaramo niz mogućnosti za dodatno učenje, kroz razna predavanja, pomoć u izradi diplomskog i rano uključivanje u konkretne projekte, a cijelo vrijeme njihov razvoj prate iskusni mentori-praktičari.

POSTUPAK ODABIRA

Izbor kandidata bit će obavljen u tri selekcijska kruga: u prvom krugu provest će se psihologijska procjena (testovima sposobnosti i upitnicima ličnosti). Dobiveni rezultati prvog kruga će uvjetovati uključivanje u drugi krug (selekcijski intervju). Nakon toga, studenti koji uđu u najuži krug kandidata dužni su priložiti svu potrebnu dokumentaciju: ovjereni prijepis ocjena svih položenih ispita, potvrdu o redovnom upisu na fakultet za akademsku godinu 2018./2019., kopiju indeksa, izjavu studenta da nije korisnik stipendije po istoj osnovi te po potrebi i potvrdu o zadnjoj plaći (za kandidate slabijeg socijalnog statusa). Treći i završni krug uključuje razgovor s predsjednikom i članovima Uprave Compinga.

ROKOVI

Zaprimanje prijava - do ponedjeljka, 4. veljače 2019. godine

I krug (testiranje) - do petka, 15. veljače 2019. godine

II krug (selekcijski intervju) - do petka, 22. veljače 2019. godine

III krug (razgovor s Upravom) – do petka, 1. ožujka 2019. godine

Potpisivanje Ugovora o stipendiranju – do petka 8. ožujka 2019. godine


Sretno!