Impressum

Ova web stranica i njen sadržaj, koji se mogu povremeno mijenjati, podliježu;
  • napomenama o zaštitnim znakovima i autorskom pravu,
  • pravne odredbe korištenja web stranice,
  • izjavi o privatnosti.
i vode se samo za informativne svrhe povećavajući javnu dostupnost informacijama o Compingu.

Ako niste suglasni s ovim uvjetima korištenja web stranica Compinga molimo da ne koristite ovu web stranicu.
 
Pravne odredbe korištenja web stranica Compinga
 
1. Upotreba naziva "Comping“
Pojmovi "Comping“, "Mi" ili "Nas/Naš" upotrebljeni na ovoj web stranici odnose se općenito na Comping ili, ako nije izričito drukčije navedeno
 
2. Nepostojanje izjava i jamstva
Iako je Comping uložio znatne napore da uključi točne i ažurirane podatke i linkove, Comping ne daje nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicitno, niti je odgovoran za točnost, sadržaj, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na ovoj web stranici. Comping nije odgovoran za brisanje, neuspješno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili nepravovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Comping ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem datoteka ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću ove web stranice.
 
3. Nepostojanje odgovornosti
Comping ne snosi odgovornost za korištenje ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice te ni na koji način neće snositi odgovornost za bilo kakve direktne, slučajne, posebne, indirektne, kažnjive ili druge posljedice štete koje nastanu na osnovu Vašeg pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice, ili bilo kakve greške ili propuste u njenom sadržaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na viruse koji mogu zaraziti Vašu računarsku opremu, ili bilo kakav gubitak poslova, dobiti, podataka ili korištenja.
Comping može u bilo kom trenutku promijeniti ovu web stranicu, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njeno ažuriranje. Svi su korisnici suglasni da je pristup i korištenje ove web stranice i bilo koje s njom povezane web stranice i sadržaja iste na njihov vlastiti rizik, te da pristupom ovoj web stranici prihvaćaju punu odgovornost za eventualne posljedice.
 
4. Linkovi na web stranicama trećih
Comping ne iznosi nikakvo mišljenje i ne snosi odgovornosti za sadržaj web stranica trećih povezanih s ovom web stranicom ili putem kojih ste mogli pristupiti ovoj web stranici. Comping ne daje nikakve izjave u odnosu na bilo koju web stranicu treće osobe i izričito izjavljuje da neće snositi nikakvu odgovornost za sve takve podatke treće osobe i njihovo korištenje.
 
5. Nepostojanje ponude i poziva za stavljanje ponude
Investitori se ne smiju pouzdati u informacije navedene na ovoj web stranici u svrhu donošenja odluka o investicijama jer te informacije ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za kupovinu ili raspolaganje, trgovanje ili bilo koju drugu transakciju bilo kojim Compingovim vrijednostima.

Copyright © 2014 Comping d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjena reprodukcija u cjelini i u dijelovima bez dozvole.