Management team

Comping vodi upravljački tim kojeg čine neki od najiskusnijih tehnoloških stručnjaka u industriji.

Alojzije Jukić, CEO

Na mjestu predsjednika uprave Alojzije je odgovoran za Compingove poslovne operacije, vođenje razvoja i određivanje strategije tvrtke.
Ovu poziciju preuzeo je u svibnju 2014. gdje je na tom mjestu zamjenio Davora Krznarića i Lolu Jurina koji su na čelu ove tvrtke još od njenog osnutka. Alojzije Jukić rođen je 1965. godine, diplomirao je 1991. godine na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu. Nakon stjecanja diplome karijeru je započeo i izgradio upravo u IT industriji. Na poziciji generalnog direktora za Hewlett-Packard Hrvatska proveo je više od 7 godina, nakon čega preuzima vođenje proizvoda i usluga za velike organizacije za Jugoistočnu Europu. Posljednje dvije godine radio je kao HP-ov razvojni direktor za područje Središnje i Istočne Europe.
 
Alojzije na LinkedIn

Davorin Greblički, član uprave 

Davorin na mjestu člana uprave odgovoran je marketing strategiju i strategiju razvoja tržišta. Brine se za izgradnju partnerstva i širenje poslovnih odnosa, nadzire poslovanje i aktivnosti nastupa na tržištu.
 
Davorin na LinkedIn
 

Ivan Punek, član uprave

Ivan je na mjestu člana uprave odgovoran za poslovnu analizu, izvještavanje i razvoj poslovne strategije. Kao član uprave odgovoran je za definiranje poslovnih i organizacijskih ciljeva te poslovne vizije. Uključen je u odabir zaposlenika, razvoj karijere i periodične obuke. Nadzire i upravlja ukupnu učinkovitost djelatnika. Ivanovim dolaskom u upravu Compinga podiže se snažna kultura inovacija.
 
Ivan na LinkedIn
 

Sales team

 

Robert Mikulin - na LinkedIn-u

 

Josip Cvjetković - na LinkedIn-u

Davorka Krznarić Barbić - na LinkedIn-u

 

  

Renato Foschio

  

 Tomislav Pernar - na LinkedIn-u