Microsoft i ove godine svrstao Comping među najbolje u svijetu

11.06.2015.

Comping i ove godine među najboljima na svijetu
Američka softverska korporacija Microsoft svrstala je Comping među četiri najbolje partnerske tvrtke koje se bave razvojem poslovnih aplikacija. Nakon prošlogodišnje pobjede u kategoriji Midmarket Solution Provider zahvaljujući vlastitim poslovnim rješenjima kreiranim u svrhu upravljanja odnosa s klijentima, Comping je i ove godine prepoznat kao pružatelj izvrsnih, inovativnih i cjelovitih poslovnih rješenja i usluga te je završio u samom vrhu kategorije Application Development.

“Ovogodišnje priznanje Microsofta odnosno ulazak među tri finalista u kategoriji Application Development definitivno je potvrda naših kreativnih i izvedbenih nastojanja kao i strategije usmjerene prema razvoju poslovanja i poslovnih procesa naših partnera i korisnika. Comping zasigurno i dalje predvodi u stvaranju trendova te ima jasnu sliku globalnog IT tržišta, a ovdje u Hrvatskoj i Zagrebu nastavljamo s nastojanjima stvaranja nekompliciranih, jednostavnih za korištenje i financijski povoljnih poslovnih rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama.” - izjavio je Trpimir Kvesić, direktor odjela poslovnih rješenja u Compingu.

Osim u spomenutoj, ovogodišnje su nagrade dodijeljene u još nekoliko kategorija, a pobjednici i finalisti odabrani su između više od 2.300 prijavljenih rješenja odnosno tvrtki koje dolaze iz 108 zemalja diljem svijeta.

Zadovoljstvo ovogodišnjim ostvarenjem iskazao je i Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga: “Nakon prošlogodišnje titule pobjednika u kategoriji Midmarket Solution Provider, ovogodišnji plasman u finale u kategoriji Application Development potvrda je da Microsoft prepoznaje Comping kao tvrtku koja postavlja trendove ne samo u Hrvatskoj i Europi, već i na globalnoj razini. Svjesni smo činjenice da u dinamičnom poslovnom okruženju nikada ne smijemo stati i pomisliti da smo ostvarili cilj. Nagrade nas vesele, ali i obvezuju stalnom unapređenju i kreiranju inovativnih poslovnih rješenja koja našim korisnicima omogućuju ostvarenje punog poslovnog potencijala.“


Ovogodišnje je priznanje, osim za Comping, značajno i za cjelokupnu hrvatsku IT industriju, njenu prepoznatljivost i ugled na međunarodnom tržištu. Tvrtku koja je dvije godine u samom vrhu, i sam Microsoft prepoznaje kao predvodnika na globalnom IT tržištu.
 
"Tvrtka Comping je iznova dokazala da je hvale vrijedan veliki partner Microsofta Hrvatska.
Dvije godine za redom ostvariti uspjeh u različitim natjecateljskim kategorijama Microsoftove globalne partnerske konferencije (WPC), u Midmarket Solution Provider i Application Development kategorijama, je izuzetno veliki uspjeh. Comping time potvrđuje ekspertizu u korištenju Microsoftove platforme i fokus na korisničke potrebe i prioritete. Zaista smo sretni i ponosni što je ovakav uspjeh prepoznat i na globalnoj razini.
Zahvaljujući ovakvim rezultatima velikih partnerskih tvrtki, Hrvatska, premda je malo tržište, je već prepoznata po kvaliteti partnera i fokusu na poslovanje u oblaku. "- izjavio je direktor Microsofta Hrvatska, Ivan Vidaković


“Microsoftov uspjeh ovisi o ekosustavu naših velikih partnera, a Comping je svijetli primjer kako naši partneri iz godine u godinu uspješno rade. Zadovoljni smo što je Comping prepoznat kao finalist u kategoriji Application Development koja demonstrira izvrsnost u pružanju vrijednosti našim zajedničkim klijentima.“ - izjavio je Phil Sorgen, potpredsjednik Microsoft Worldwide Partner Grupe.