Mrežna rješenja

Na svaki korisnički zahtjev, individualnim pristupom kreiramo jedinstveno mrežno rješenje kako bi korisniku osigurali brz, efikasan i siguran način komunikacije.

Korisnici u obavljanju svojih poslovnih obaveza imaju samo jedan zahtjev – brz i efikasan sustav a istovremeno siguran i neometan pristup informacijama. Da bi u tome i uspjeli, moderno poslovanje se temelji na kvalitetnom informacijskom sustavu. Osnovna funkcija jednog modernog informacijskog sustava je brza i sigurna razmjena informacija a osnova takvog sustava je kvalitetna mrežna infrastruktura.

Comping svojim mrežnim rješenjima uspješno odgovara na svaki postavljeni zahtjev bez obzira da li se radi o pristupu lokalnoj mreži (LAN), bežičnom pristupu (WLAN) ili pristupu sa udaljenih lokacija.

Kao ovlašteni HP i Cisco partner, korisnicima nudimo najkvalitetniju opremu a naši certificirani Cisco i HP stručnjaci nude najkvalitetnija rješenja u području rješavanja svih poteškoća mrežne povezivosti bez obzira na proizvođača opreme.

Kako je sigurnost podataka u novije vrijeme postala jedna od najvažnijih potreba poslovnog korisnika, Comping pruža podršku konfiguriranja vatrozida preko svojih certificiranih stručnjaka (Cisco, Fortinet, Checkpoint). Sigurnost korisničkih servisa kao i sigurna razmjena podataka između lokacija (Site-To-Site VPN, Remote Access) koje nudimo je na najvišoj razini.