Naše poslovne vrijednosti

Zajedništvo i entuzijazam

Zajedno imamo moć rješiti naizgled nerješive probleme. To radimo kontinuirano.

Težnja za drugačijim

Kontinuirano ispitujemo rješenja, tražimo nove ideje i ukoliko pronađemo bolju spremni smo za promjene.

Integritet

Djelujemo s integritetom u svim našim poslovnim odnosima i u međusobnoj interakciji. Radimo pošteno, pravedno i transparentno.

Otvorena komunikacija

Gajimo kulturu otvorene komunikacije i uvažavanja. Mišljenja smo da objektivna kritika s razmjenom mišljenja dovodi do najboljih rješenja.

Proces zapošljavanja

U procesu zapošljavanja dajemo prednost zaposlenicima koji čvrsto stoje na zemlji i koji iskazuju iskrenu volju za radom.

Uključenost/angažiranost

U Compingu nastojimo podići angažiranost zaposlenika na najviši mogući nivo. Strast i duboku povezanost s poslom sastavni je dio našeg poslovnog DNK. Upravo uključenost naših djelatnika generator je poslovnih inovacija.

Pogreške se događaju svima

Sasvim je prirodno pogriješiti, to je prirodan proces učenja i usavršavanja.

Ego ostavite doma

U Compingu nema velikih titula, naslova, nemamo kožne fotelje, privatne zrakoplove… tek tu i tamo pokoji „Corner office“ Od djelatnika tražimo da ego ostave doma. Smatramo da jedino tako možete biti punopravni član tima, zabaviti se i dobro odraditi posao.

Privatni život naših zaposlenika

Comping neosporno je tvrtka, no naša politika smješta ljude na prvo mjesto. Naši zaposlenici imaju svoj život kada zatvore vrata Compinga. Mi uvažavamo privatne živote naših zaposlenika.