Nove strategijeSuvremeni IT izgleda znatno drugačije nego pred 10 ili čak pet godina. Tvrtkama su potrebne nove, kreativne strategije.
Nekadašnji načini upravljanja tehnologijom zastarjeli su i ne odgovaraju današnjim potrebama. Stoga se polako napuštaju i zamjenjuju novima koje ostvaruju sinergiju s ostalim segmentima poslovanja. Zamisli o posjedovanju čitave infrastrukture te o kontroli korisnika izgubile su bitku s novim, poletnim rješenjima. IT i Business dio tvrtke počinju se prožimati.
 
Moderna tvrtka svoju viziju može ostvariti samo uz pomoć novih strategija i rješenja.

IT u funkciji agenta za usluge (brokera)

Prije svega, potrebno je promijeniti percepciju IT-a te ukorijenjene stavove o isporuci IT usluga. IT odjeli koji su nekad bili tek isporučitelji tehnologije, sada se pretvaraju u prave agente – oni OMOGUĆUJU tehnologiju. Kreirajte svoj katalog usluga za poslovanje. Postanite referentno mjesto. Stvorite konzistentnu praksu i pripremite se za uspjeh.
 

Vrhunska inovacija

Nadalje, potrebno je izbrisati tradicionalne granice između klijenata i IT-a. Poslovnim liderima valja olakšati borbu s neprestanim promjenama na tržištu. Iskoristite prednosti koje vam donose usluge u Cloudu, različita poslovna rješenja, upravljanje servisima. Oplemenite svoje postojeće sustave i ostvarite bolje rezultate!
 

Ljudi u središtu IT-a

Granice moraju nestati i među zaposlenicima. Potaknite ih da rade na pametniji i učinkovitiji način, da rade samostalno ili u timovima , bilo gdje, bilo kad, na bilo kojem uređaju.

Novi načini upravljanja tehnologijama


Prvi koraci ususret promjenama