Trenutno nemamo otvorene pozicije, ali...

Stalno smo u potrazi za kvalitetnim kadrom jer jedino tako možemo rasti i razvijati se.
Pozivamo vas da provjerite dijelite li naše poslovne vrijednosti te ostavite vaše podatke, koje ćemo rado sačuvati i kontaktirati ukoliko se ukaže potreba.
 
U međuvremenu, ukoliko već niste jedan od članova naših društvenih mreža, pozivamo vas da nas pratite na LinkedIn, Facebooku, Google+, YouTube kanalima ili redovito posjećujete naše web stranice. Na taj način imat ćemo priliku bolje se upoznati i u slučaju novih poslovnih prilika biti sigurniji u odabir Compinga kao potencijalnog poslodavca.
 
Također znamo da je je proces učenja i osobnog razvoja proces koji traje čitavi život željeli bismo vam dati uvid u neke od naših omiljenih knjiga i blogova koji su na neki način povezani s našom poslovnim filozofijom.Nadamo se da će pomoći u vašem osobnom razvoju, bilo da je to kod nas, drugoj tvrtki ili u vašem vlastitom businessu.
 
Također ako mislite da postoji nešto drugo što mislite da možemo učiniti u promicanju vaših vještina ili karijere, ili ako imate pitanja na koje mislite da možemo odgovoriti, molimo vas ne ustručavajte se kontaktirati nas. Mi smo uvijek zainteresirani za razgovor s ljudima koji dijele naše interese.
 
Radujemo se povezivanju, upoznavanju, i međusobnom unaprjeđivanju naših života i karijera
 

Naši omiljeni blogovi:

 
 

 


Knjige koje preporučamo: