Prvi koraci ususret promjenama


Vizija postaje stvarnost

Možda se pitate je li to uopće moguće? Ako mislite da jest, možda se pitate kako? Odgovore na oba pitanja donose nove tehnologije – zamišljene, dizajnirane i raspoređene na posve nov način, a njima se i upravlja u skladu s njihovim karakteristikama.

Voditelji IT odjela vrlo se često susreću s proturječnim zadatkom - moraju isporučivati inovacije, a istovremeno smanjivati troškove. Pritom često ne mogu računati na pomoć iznutra, budući da njihove kompanije uglavnom nemaju ni resurse, a ni stručnost za rješavanje takvog problema.
Comping nudi širok spektar poslovnih i infrastrukturnih rješenja te povezanih usluga koje će vam pomoći u ostvarivanju navedenih ciljeva.

Unesite promjene u ekonomiku IT-a

Big Data, Cloud, infrastruktura... to su tek neki od pojmova s početka popisa. IT odjeli trebaju stručnost u svakom od ovih područja. Trebaju know-how za implementaciju, dizajn i upravljanje rješenjima koja koriste ove tehnologije, ali i s dostavljanjem inovacija, uvida i iskustava.
Rijetki su IT odjeli koje svo potrebno iskustvo imaju in house, dok su oni koji si ga mogu priuštiti izuzetno rijetki, budući da to ne dopušta ekonomika IT-a.

Isporučitelji poslovnih rješenja, upravljanih servisa i infrastrukturnih rješenja mijenjaju ekonomiku IT-a i tvrtkama svih veličina omogućuju optimizaciju korištenja najnovije tehnologije.
 

Novi načini upravljanja tehnologijama


Nove strategije